Kunskap för dig och ditt team

aline groh-50 web

Alla människor oavsett funktionsförmågan har styrkor. Alla kan bidra till samhällets utveckling. Alla förtjänar att bli respekterade, sedda, hörda och tagna på allvar. 

Cirka 20% av alla människor har en normbrytande funktionsvariation. Det är mer än 2 miljoner i Sverige och mer än 1,5 miljarder i hela världen. De är medborgare och konsumenter med stora nätverk och mycket makt. De är en del av samhället. 

Jag hjälper dig att ta tillvara på människors styrkor. Vad innebär normbrytande funktionsvariationer? Hur ser livsvillkoren ut? Vilka tekniska, kognitiva och organisatoriska hjälpmedel finns som kan vara nödvändiga för vissa men är bra för alla?

Samtliga utbildningar bygger på mitt stora engagemang för att förbättra livsvillkor för människor med normbrytande funktionsvariationer och mitt övertygelse om att fullt delaktighet för alla bidrar till en bättre värld! 

Jag har flera års erfarenhet av att skapa och hålla i tankeväckande, inspirerande utbildningar - allt från korta föreläsningar till veckolånga kurser. 

Innehållet i mina utbildningar grundar sig på tre pelare

  1. internationell och svensk forskning
  2. mina egna erfarenheter - jag har träffat och arbetat med över 100 personer med olika normbrytande funktionsvariationer i alla åldrar
  3. resultat av pågående samtal och samarbeten med människor med normbrytande funktionsvariationer.

Skräddarsydda utbildningar

Vad vill just du eller din arbetsgrupp veta mer om? 
Rekrytering av talanger med normbrytande funktionsvariationer? Inkluderande kundbemötande? Inkluderande ledarskap? 

Så länge det handlar om normbrytande funktionsvariationer kan jag vara experten som ni söker! Om inte jag skulle sitt på all kunskap som ni behöver så har jag bland annat genom mitt medlemskap i branschorganisationen Mångfaldsföretagarna ett kunskapsrikt nätverk för att slussa dig vidare. Jag är också en av över 100 certifierade normingenjörer genom Add Gender.

I vilken form vill ni få nya insikter, kunskap och inspiration? Jag erbjuder föreläsningar, workshops, kurser och handledning. Hos er, hos mig eller online. På svenska, engelska eller tyska. Ni väljer. 

Har jag väckt ditt intresse?
Kontakta mig gärna!